Contact
Heb je een vraag aan ons?

Even buurten bij BergHop – vintage shop

Je vindt de winkel aan de Zuiderzeestraatweg 187 in Hierden. Het ligt langs de Veluwemeerkust, in de gemeente Harderwijk. 

Even bellen naar BergHop

Heb je een vraag over de winkel of over de meubels en woonaccessoires? Bel Gieneke via het nummer 06 54 66 19 28. Heb je een specifieke vraag over hergebruik van bouwmaterialen? Bel Gerrit via het nummer 06 557 418 66. Bij geen gehoor, bel dan  later terug of laat een bericht achter. Er wordt dan z.s.m. contact met je opgenomen.

Even mailen naar BergHop

Okay, okay, een beller is sneller. Maar misschien heb je een langer verhaal te vertellen? Of wil je een foto doorsturen met een bepaalde zoekvraag? Het kan allemaal. Mailen is dan handiger. Stuur een bericht naar info@berghop.nl. Dan wordt er contact met je opgenomen. Zet de eigen naam er wel even bij, net als het telefoonnummer. 

Routebeschrijving

Neem de afslag Harderwijk-Lelystad op de rijksweg A28. Volg de borden naar Hierden. Eenmaal op de Zuiderzeestraatweg (een lange weg door het dorp) rijd je helemaal door richting Hulshorst. Nog voor de bocht bij kasteel De Essenburgh sla je net voorbij de Wijtgraaf linksaf de Poolenweg in. Je ziet het bedrijf dan al liggen. Dat wil zeggen: de bakken met dakpannen etc. Als je een afspraak hebt en het hek zit dicht, bel dan even aan.

BergHop – vintage shop

Zuiderzeestraatweg 187
3849 AE Hierden
Telefoonnummer: 0341 453 163